Empowering Life Coach

Empowering Life Coach

Een gezonde geest én een gezond lichaam.                

Wil jij Bewuster Bouwen aan Jouw Mentaal Welzijn?

Heb je het gevoel dat je jezelf niet meer bent? Voel je je verdrietig, angstig, machteloos, …?

‘Praten over’ een situatie met mensen in je omgeving is een eerste stap en kan opluchten.  Maar brengen de zovele goedbedoelde adviezen van anderen geen blijvende oplossing voor jóu …?

Dikwijls heb je zelf al veel geprobeerd op eigen kracht, en dat is zeker een goede start. Misschien loop je vast in oude patronen of kan je een extra duwtje gebruiken dat voor blijvende verandering zal zorgen? Dan heb je nieuwe inzichten nodig. En echte handvatten. Die jou helpen groeien naar een krachtigere en authentiekere JIJ.

Zodat jij zelfbewuster en veerkrachtiger in het leven gaat staan. Zodat jij blij kan zijn met wie je bent en kan kiezen voor wat jij belangrijk vindt.  Zodat je innerlijke rust mag ervaren en dit gaan uitstralen naar wie jou lief is.

En vanuit deze rust ontstaat nieuwe energie om ervoor te gaan!

Is er iets waar jij al langere tijd mee zit en waarover je eens van gedachten wilt wisselen om anders aan te pakken? Misschien gaat je vraag over :

  • veel langdurige stress, piekeren, en slapeloze nachten
  • een burn-out, bore-out, of depressieve gevoelens
  • problemen met je zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen
  • een contrast tussen hoe je je voelt op je werk versus thuis
  • een periode van rouw waar je in blijft hangen, of een verlies dat zwaar is om te dragen
  • ziekteklachten waar geen medische verklaring voor is
  • of je weet je geen raad met het probleemgedrag van je kind: huilbaby, leerproblemen, opvliegend gedrag, ADHD, autisme, bedplassen, eetproblemen, slecht groeien, dikwijls ziek, pesten/gepest worden, ontwikkelingsproblemen, ….“Doe ik het wel goed als ouder?”

Ik wil je hier graag bij helpen. Want jij bent het waard om een gelukkig leven te leiden, voor jouzelf én voor je gezin.

Aanpak

Naargelang jouw hulpvraag zijn er verschillende invalshoeken mogelijk, en meerdere methodes die kunnen worden ingezet. Elke sessie opnieuw bied ik begeleiding specifiek volgens jouw behoeften van dat moment.

Ik verweef gesprekken, systemisch werk, korte doe-opdrachten, De Kracht van de Kaart, PresentChild en Voice Dialogue in de behandelingen. Altijd in overleg met jou.

Ben je onzeker en weet je niet precies waar je je verhaal moet beginnen? Dat komt wel eens voor. Maar wees gerust, we maken samen de start en bekijken wat er verder nodig is.

Ben je niet in de stemming om te praten, en zoek je toch rust, of verlichting van je lichamelijke klachten?

Het is niet altijd nodig om te praten. Ook in stilte is verandering mogelijk. Energetische therapie zoals Access Bars en een chakra-healing kunnen heel wat losmaken, en helpen bij klachten als angst, stress, piekeren, somberheid, burn-out, onverwerkte rouw of trauma, depressiviteit.

Wees welkom met jouw verhaal.

Tessy Van Echelpoel

Ik ben beschikbaar op afspraak :

Dinsdag : van 9.00-16.00 u   (om de 2 weken)

Woensdag : van 9.00-18.00 u

Donderdag : van 10.00-21.00 u

Plan je afspraak meteen online of bel op 0497 28 45 10.

Consultatie

Tijd

Een sessie duurt ongeveer 60-75 minuten

Betaling

De kosten voor de sessie worden direct na de behandeling aangerekend en zijn cash ofwel via bancontact/Payconiq betaalbaar.

Vergoeding

De sesies bij de Life Coach worden helaas niet door de mutualiteiten vergoed.

stone
Scroll naar boven
Scroll to Top